Western riders i X-län

Westernkadriljen under
Hästens Dag 2013

WRX är en ideell förening med syfte att sprida kunskap om hästar, god och naturlig hästhantering och westernridning som tävlingsgren.
Klubben startade i Hälsingland 1994.

Klubben är ansluten till WRAS (Western Riding Association of Sweden) som är westernryttarnas huvudförbund i Sverige. I Sverige finns ca 50 WRAS anslutna klubbar fördelade på fem olika distrikt. WRX tillhör distrikt Mitt. Som medlem i WRX blir du automatiskt medlem i WRAS.

Genom att bli medlem i WRX har du förtur till de aktiviteter som anordnas genom klubben och du får dessutom vår klubbtidning ca 3 ggr/år. Till den är du givetvis välkommen med annonser eller andra bidrag.

Styrelsen försöker tillsammans med övriga medlemmar att tillgodose önskemål på aktiviteter så som träningstävlingar, tävlingar, medlemsträffar, ridhusträffar, clinics för olika tränare mm. Mer info om vad som är på G finner du här på hemsidan.

För att få delta i en westerntävling måste du vara medlem i en WRAS-ansluten klubb, med undantag för s.k. "prova på tävlingar" som anordnas på E-nivå .

Förutom medlemskap i en westernklubb krävs också att du har en giltig licens för dig och din häst. Mer om detta och mycket annat kan du läsa på WRAS hemsida:
www.wras.se

Vi hälsar Dig hjärtligt välkommen att bli en av oss!

 


 

Hur blir man medlem?

För att bli medlem i WRX betalar du in nedanstående avgift på bg 5077-4397. Kom ihåg att skriva vad du betalar för och personuppgifter så som födelseår och adress på inbetalningskortet, betalar du via internetbank så kan du istället maila dina uppgifter till styrelsen@wrx.se

  • Vuxen 260 kr

  • Ungdom (upp till 18 år) 90 kr

  • Familj (2 vuxna + barn under 18) 550 kr 


 

Swish

Klubben har swish dit du kan göra dina betalningar. Eftersom varje transaktion kostar klubben 2 kr så har vi ett minimibelopp på 40 kr. Swish ska inte heller användas för betalning av startavgifter vid tävling, dessa avgifter vill vi ha in via bankgiro 5077-4397. Vänligen respektera detta.

‭123-459 80 82‬

 

 


Försäkringar

Vi i styrelsen vill göra er medvetna om att endast de som har löst ryttarlicens är försäkrade genom WRAS vid klubbens aktiviteter.
 
När vi är inhyrda på ridskolorna är de som är medlemmar i respektive klubb, t.ex. Delsbo rid- och körsällskap eller Ljusdals ridklubb, försäkrade av riksidrottsförbundet via ridsportförbundet.
För ytterligare information se:
http://www.wras.se/filer/folksam2007.pdf
http://www2.ridsport.se/files/%7B74A56938-A2ED-484D-A8D7-C587A5F61BBE%7D.pdf
 
Ni som inte har licens eller annat medlemskap bör se över era privata försäkringar!!

 


Behandling av personuppgifter - GDPR

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. I vår integritetspolicy har vi mer utförligt beskrivit hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har.

Exempel på personuppgifter vi behandlar:
Namn
Adress
Födelsedag (ÅÅ-MM-DD)
Mobil/Telefonnummer
Mailadress

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, meddela styrelsen vid ansökan om medlemskap.

 

WRX intergritetspolicy hittar du HÄR